Presentació

L’Escorial vol ser una escola que pretén vetllar pel procés de qualitat educativa en tots els seus àmbits. Per això, juntament amb la resta d’escoles de la seva Fundació treballa en el marc del procés de QUALITAT Educativa dins del marc de la ISO 9001:2008. 

De forma anual, des de l’any 2012, realitza una auditoria interna de forma anual i una d’externa de forma triennal, en el marc de totes les escoles de la Fundació Privada Educativa Vedruna Barcelona.

L’auditoria abraça tots els àmbits de l’activitat educativa, centrant-se de forma específica en l’avaluació dels processos d’aprenentatge. De forma anual, es realitzen enquestes d’avaluació i grau de satisfacció a les famílies, als alumnes, al professorat i a les persones d’administració i serveis.

El compromís de l’escola és estar al servei de l’educació, procurant tenir cura de tots els detalls que això implica. L’Escola disposa d’un Equip de Coordinació específic pel tema de QUALITAT i és oberta no només als resultats de les auditories internes i externes, sinó de forma especial a les aportacions que poden fer tots els membres de la Comunitat Educativa en el dia a dia. 

L’Escola posa, al servei de la Comunitat, un correu electrònic oberta a suggeriments i consultes: 

escorialvic@vedruna.orgTambé et pot interessar...

Projecte Educatiu

Sigueu benvinguts a la pàgina web de l’Escorial. Des d’aquest espai virtual volem donar a conèixer qui som i què fem.  Aquesta web té una doble in...

llegir més »

Llar d'Infants

La proposta educativa de l’Escorial s’inicia en l’etapa de 0-3 anys a la Llar d’Infants Vedruna situada al carrer Camí de l’Escorial, 24. i segueix...

llegir més »

AMPA

Clica aquí per accedir a tota la informació de l'AMPA.

llegir més »