Notícies

L'Escorial present avui a ITWorldEdu 2017

Avui presentem a ITWorld Edu una ponència sobre l'educació per competències.La ponent és la Marta Ricart que ahir va assistir-hi acompanyada per l'alumna Alba Mataró de 2n de batxillerat que ha fet un treball de recerca sobre aquest tema.

L’ITworldEdu és un dels esdeveniments anuals de referència del sector tecnològic educatiu.

PONÈNCIA: Presentació de l’experiència i els resultats de 3 anys treballant les Ciències a l’ESO amb el suport dels materials de Science Bits i la seva metodologia constructivista de les 5E
Al Col·legi Escorial de Vic aprenem ciències per mitjà d’un model didàctic que ens convida a explorar, raonar i comprendre: el model de les 5E, a partir dels materials de Science Bits. Aquest model inicia l’aprenentatge a partir d’una situació inicial, fa observar, experimentar, pensar i discutir per tal d’arribar a una resposta científica des d’on començar a construir el coneixement. El professor esdevé una guia al llarg del procés, que culmina amb la realització d’un projecte en equip amb el suport d’eines TIC i amb una avaluació que consisteix en aplicar allò après per a resoldre nous reptes.